Tuotteet

Puutarhamulta
Trädgårdsjord

Belinda Puutarhamulta on käyttövalmis, yleislannoitettu ja kalkittu multaseos kaikkialle puutarhaan. Multa sisältää tasalaatuisiksi seulottuja kasvuturve laatuja, hienoa hiekkaa sekä hietasavea. Tuote ei sisällä rikkakasvien siemeniä eikä raskasmetalleja.

• Kukkapenkkin • Maanparannukseen • Kasvihuoneviljelyyn • Nurmikon perustamiseen ja paikkaamiseen • Puiden ja pensaiden istuttamiseen

Pakkauskoko ja erä:
50 L, 60 pussia/erä – Kertakäyttö Finlava

Kukkamulta
Blomjord

Belinda Kukkamulta on ravinteikas multaseos, joka sopii kukkiville ruukkukukille ja viherkasveille. Multa sisältää erilaisia rumpuseulalla seulottuja kasvuturvelaatuja, hietasavea sekä hiekkaa. Multaan on lisätty kaikki kasvien tarvitsemat ravinteet ja hivenaineet. Multaseos on kalkittu kalsiittikalkkikivijauheella.

  • Sisäkukkien ja viherkasvien mullanvaihtoon
  • Koristekasvien sekä hyötykasvien kasvualustaksi

ks. Mullanvaihto ohje

Pakkauskoot ja erät:
12 L, 120 pussia/erä – Kaksi puolilavaa.
12 L, 120 pussia/erä – Kertakäyttö Finlava
30 L, 70 pussia/erä – Kertakäyttö Finlava

Kesäkukkamulta
Sommarblomjord

Belinda Kesäkukkamulta on kesäkukille tarkoitettu oma kasvualusta. Kesäkukkamulta on valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista ja tuote on seulottu tasalaatuiseksi. Kesäkukkamultaan on lisätty turvekuituja parantamaan mullan vedensitomiskykyä. Peruslannoitteen ja kalkin lisäksi kesäkukkamultaan on lisätty pitkäkestoinen kivennäislannoite, jolla varmistetaan tasainen ravinteiden saanti kasvukauden aikana. Kesäkukkamulta sisältää runsaasti eri kivennäismaalajeja.

• Amppelit • Kukkapadat • Ruukut • Parvekelaatikot

Pakkauskoko ja erä:
30 L, 70 pussia/erä – Kertakäyttö Finlava

Rodo- ja Havumulta 45L
Rhodo och Barrväxterjord 45L

On käyttövalmis kasvualustaseos hapanta maata vaativille kasveille. Rodo- ja havumulta sisältää tummaa, sekä vaaleaa kasvuturvetta, hietasavea ja hiekkaa. Mullan pH sekä lannoitus on säädetty happaman maan kasveille sopivaksi. Multa soveltuu myös maanparannukseen sellaisenaan happaman maan kasveille, ja muille puutarhakasveille jos maan pH on liian korkea.

• Havupuut ja pensaat • Alppiruusut • Hortensiat • Pensasmustikat • Atsaleat

Pakkauskoko ja erä:
45 L, 60 pussia/erä – Kertakäyttö Finlava

Puutarhaturve
Trädgårdstorv

Belinda Puutarhaturve on peruslannoitettu ja kalkittu vaalea rahkaturve. Tuote soveltuu käytettäväksi kasvualustana ja maanparannukseen kaikkialla puutarhassa. Erityisesti puutarhaturve soveltuu kasvihuonekasvien sekä vihannesten kasvualustaksi hyvän ilmavuuden ja vedensitomiskyvyn ansiosta. Tuote on vapaa kasvitaudeista, sekä rikkakasveista. Tuote on turvallinen käyttää syötävien kasvien kasvualustana. Kasvukauden aikaiseen lisälannoitukseen suositellaan kastelulannoitetta.

• Kasvihuonekäyttöön • Maanparannukseen

Pakkauskoko ja erä:
80 L, 39 pussia/erä – Kertakäyttö Finlava

Taimimulta
Plantjord

Belinda Taimimulta on kalkittu ja miedosti lannoitettu multaseos taimikasvatukseen, sekä kylvöihin. Taimimulta soveltuu käytettäväksi kaikkien herkässä kasvuvaiheessa olevien taimien kasvualustaksi. Se on vapaa kasvitaudeista sekä rikkakasveista. Taimimullan rakenne on hyvin vettä läpäisevä, ja se sitoo hyvin ravinteita. Tuote soveltuu käytettäväksi myös pienissä taimipoteissa, sekä kennoissa.

• Taimille • Kylvöihin

Pakkauskoko ja erä:
30 L, 70 pussia/erä – Kertakäyttö Finlava

Kuorikate
Täckbark

Belinda Kuorikate on männynkaarnasta valmistettu maanparannusaine. Se ei sisällä torjunta-aineita, eikä haitallisia kemikaaleja. Kuorikate soveltuu käytettäväksi istutusalueiden viimeistelyyn, piha-alueiden ja polkujen raajaamiseen, sekä maanpinnan kattamiseen pihalla ja puutarhassa. Kuorikate soveltuu eri-tyisesti puiden ja pensaiden juuristoalueen kattamiseen. Kuorikate estää rikkakasvien kasvua ja auttaa ylläpitämään maan kosteustasapainoa. Kuorikatteen käyttö vähentää kastelun tarvetta ja edistää maan pieneliötoimintaa. Kuorikate estää maanpinnan liettymisen ja pitää kasvien lehdet puhtaina sateisena aikana.

Pakkauskoko:
50 L, 60 säkkiä lavalla – Finlava

Huussi-
ja kompostikuivike
Barkströ för torrklosetten
och komposten

Belinda Huussi- ja Kompostikuivike on valmistettu puhtaista kotimaisista aineksista, kuten Belinda tuoteet aina pyritään valmistamaan! Kuivike on valmistettu kuivasta höylälastusta ja ilmavasta hyvin kosteutta sitovasta ja hengittävästä turpeesta. Seokseen on lisätty tuoretta tasalaatuistettua männynkaarnakuori-ketta, joka lisää kompostin ilmavuutta ja antaa huussillesi raikasta männyn tuoksua! Belinda Huussi- ja kompostikuivike on valmistettu uudella innovatiivisella menetelmällä jossa pakkaus on ilma- ja vesitiivis ennen avaamista. Tästä syystä kuivike ei kostu ennen avaamista ja ilmatiiviys estää tuotteen ennenaikaisen kompostoitumisen! Tämä tuote soveltuu erinomaisesti lähes kaikkiin kompostoreihin ja ulkokäymälöihin merkistä tai käyttötavasta riippumatta!

Pakkauskoko:
80 L, 45 pakettia lavalla – Finlava

Kasvuturve
Veksttorv

Belinda Professional Kasvuturve on seulottua vaaleaa rahkaturvetta. Kasvuturve on lannoitettu turpeen peruslannoitteella ja kalkittu. Kasvuturve soveltuu sellaisenaan Taimikasvatukseen. Kasvuturvetta on saa-tavana myös pitkävaikutteisella Multicote 6M tai 4M lisäyksellä.

Pakkauskoko:
150L, 35 paalia lavalla – Finlava

Kuivike
Strö

Imukykyinen ja helppokäyttöinen kuivike, jossa yhdistyy turpeen ja kutterin hyvät ominaisuudet. Turve sitoo hyvin ammoniakkia ja kutterilastu tekee kuivikkeen ilmavaksi. Seos maatuu parem-min kuin pelkkä kutteri ja se on helppo kompostoida. Kuivike soveltuu erinomaisesti kuivikkeek-si eläinsuojiin hevosille, lypsykarjalle, emakoille, lihanaudoille, porsaille, siipikarjalle ja turki-seläimille. Kuivikeseos sitoo tehokkaasti ravinteita ja kaasuja sekä epämiellyttäviä hajuja. Kuivike estää myös haitallisten bakteerien leviämistä. Kuivikkeen käyttö vähentää kärpäsiä ja lisää eläinten hoitajan viihtyisyyttä ja parantaa eläimen hyvinvointia. Kuivike voidaan käytön jälkeen kompostoida ja käyttää maanparannukseen.

Pakkauskoko:
150 L, 35 paalia lavalla – Finlava