Tuotteet

Puutarhamulta
Trädgårdsjord

Belinda Puutarhamulta on käyttövalmis, yleislannoitettu ja kalkittu multaseos kaikkialle puutarhaan. Multa sisältää tasalaatuisiksi seulottuja kasvuturvelaatuja, hienoa hiekkaa sekä hietasavea. Tuote ei sisällä rikkakasvien siemeniä eikä raskasmetalleja.

• Kukkapenkkiin • Maanparannukseen • Kasvihuoneviljelyyn • Nurmikon perustamiseen ja paikkaamiseen • Puiden ja pensaiden istuttamiseen

Pakkauskoko:
50L, 60 säkkiä/lava

Kukkamulta
Blomjord

Belinda Kukkamulta on ravinteikas multaseos, joka sopii kukkiville ruukkukukille ja viherkasveille. Multa sisältää erilaisia rumpuseulalla seulottuja kasvuturvelaatuja, hietasavea sekä hiekkaa. Multaan on lisätty kaikki kasvien tarvitsemat ravinteet ja hivenaineet. Multaseos on kalkittu kalsiittikalkkikivijauheella.

  • Sisäkukkien ja viherkasvien mullanvaihtoon
  • Koristekasvien sekä hyötykasvien kasvualustaksi

ks. Mullanvaihto ohje

Pakkauskoot:
12L, 104 säkkiä/kaksi puolilavaa
30L, 80 säkkiä/lava

Kesäkukkamulta
Sommarblomjord

Belinda Kesäkukkamulta on kesäkukille tarkoitettu oma kasvualusta. Kesäkukkamulta on valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista ja tuote on seulottu tasalaatuiseksi. Kesäkukkamultaan on lisätty turvekuituja parantamaan mullan vedensitomiskykyä. Peruslannoitteen ja kalkin lisäksi kesäkukkamultaan on lisätty pitkäkestoinen kivennäislannoite, jolla varmistetaan tasainen ravinteiden saanti kasvukauden aikana. Kesäkukkamulta sisältää runsaasti eri kivennäismaalajeja.

• Amppelit • Kukkapadat • Ruukut • Parvekelaatikot

Pakkauskoko:
30L, 80 säkkiä/lava

Rodo- ja Havumulta 45L
Rhodo och Barrväxterjord 45L

Belinda Rodo- ja Havumulta on käyttövalmis kasvualustaseos hapanta maata vaativille kasveille. Multa sisältää tummaa sekä vaaleaa kasvuturvetta, hietasavea ja hiekkaa. Mullan pH sekä lannoitus on säädetty happaman maan kasveille sopivaksi. Multa soveltuu myös maanparannukseen sellaisenaan happaman maan kasveille ja muille puutarhakasveille, jos maan pH on liian korkea.

• Havupuut ja pensaat • Alppiruusut • Hortensiat • Pensasmustikat • Atsaleat

Pakkauskoko:
45L, 65 säkkiä/lava

Puutarhaturve
Trädgårdstorv

Belinda Puutarhaturve on peruslannoitettu ja kalkittu vaalea rahkaturve. Tuote soveltuu käytettäväksi kasvualustana ja maanparannukseen kaikkialla puutarhassa. Erityisesti puutarhaturve soveltuu kasvihuonekasvien sekä vihannesten kasvualustaksi hyvän ilmavuuden ja vedensitomiskyvyn ansiosta. Tuote on vapaa kasvitaudeista sekä rikkakasveista. Tuote on turvallinen käyttää syötävien kasvien kasvualustana. Kasvukauden aikaiseen lisälannoitukseen suositellaan kastelulannoitetta.

• Kasvihuonekäyttöön • Maanparannukseen

Pakkauskoko:
80L, 39 säkkiä/lava

Taimimulta
Plantjord

Belinda Taimimulta on kalkittu ja miedosti lannoitettu multaseos taimikasvatukseen sekä kylvöihin. Taimimulta soveltuu käytettäväksi kaikkien herkässä kasvuvaiheessa olevien taimien kasvualustaksi. Se on vapaa kasvitaudeista sekä rikkakasveista. Taimimullan rakenne on hyvin vettä läpäisevä ja se sitoo hyvin ravinteita. Tuote soveltuu käytettäväksi myös pienissä taimipoteissa sekä kennoissa.

• Taimille • Kylvöihin

Pakkauskoko:
30L, 80 säkkiä/lava

Kasvusäkki
Växtsäck

Belinda Kasvusäkin avulla hyötykasvien kasvattaminen on helppoa. Kasvusäkin multatila ja ravinteet ovat mitoitettu riittämään kahdelle suurikokoiselle kasvavalle taimelle kuten esimerkiksi tomaatille tai kurkulle. Tai kolmelle pienikokoisemmalle taimelle kuten esimerkiksi paprikalle. Kasvusäkki sisältää kiekkoseulalla seulottuja turvelaatuja sekä hiekkaa. Siihen on myös lisätty pitkävaikutteinen lannoite, joka lannoittaa kasveja koko kesän ajan. Säkistä löytyy ohjeet istutukseen ja sen päälle on merkitty kohdat, johon kasvit istutetaan.

• Hyötykasvien kasvatus

Pakkauskoko:
50L, 60 säkkiä/lava

Kuorikate
Täckbark

Belinda Kuorikate on männynkaarnasta valmistettu maanparannusaine. Se ei sisällä torjunta-aineita eikä haitallisia kemikaaleja. Kuorikate soveltuu käytettäväksi istutusalueiden viimeistelyyn, piha-alueiden ja polkujen rajaamiseen sekä maanpinnan kattamiseen pihalla ja puutarhassa. Kuorikate soveltuu erityisesti puiden ja pensaiden juuristoalueen kattamiseen. Kuorikate estää rikkakasvien kasvua ja auttaa ylläpitämään maan kosteustasapainoa. Kuorikatteen käyttö vähentää kastelun tarvetta ja edistää maan pieneliötoimintaa. Kuorikate estää maanpinnan liettymisen ja pitää kasvien lehdet puhtaina sateisena aikana.

Pakkauskoko:
50L, 60 säkkiä/lava

Huussi-
ja kompostikuivike
Barkströ för torrklosetten
och komposten

Belinda Huussi- ja Kompostikuivike on valmistettu puhtaista kotimaisista raaka-aineista. Kuivike on valmistettu kuivasta höylälastusta ja ilmavasta, hyvin kosteutta sitovasta, turpeesta. Seokseen on lisätty tuoretta tasalaatuista männynkaarnakuoriketta, joka lisää kompostin ilmavuutta ja antaa huussillesi raikkaan männyntuoksun. Tuote on valmistettu uudella menetelmällä, jossa pakkaus on ilma- ja vesitiivis ennen avaamista. Tästä syystä kuivike ei kostu ennen avaamista ja ilmatiiviys estää tuotteen ennenaikaisen kompostoitumisen. Tämä tuote soveltuu erinomaisesti lähes kaikkiin kompostoreihin ja ulkokäymälöihin.

Pakkauskoko:
80L, 45 paalia/lava

Kasvuturve
Veksttorv

Belinda Professional Kasvuturve on seulottua vaaleaa rahkaturvetta. Kasvuturve on lannoitettu turpeen peruslannoitteella ja kalkittu. Kasvuturve soveltuu sellaisenaan taimikasvatukseen. Kasvuturvetta on saatavana myös pitkävaikutteisella Multicote 6M tai 4M lisäyksellä.

Pakkauskoko:
150L, 35 paalia/lava

Kuivike
Strö

Priimus Kuivike on imukykyinen ja helppokäyttöinen, jossa yhdistyy turpeen ja kutterin hyvät ominaisuudet. Turve sitoo hyvin ammoniakkia, ja kutterilastu tekee kuivikkeen ilmavaksi. Seos maatuu paremmin kuin pelkkä kutteri ja se on helppo kompostoida. Kuivike soveltuu erinomaisesti kuivikkeeksi eläinsuojiin hevosille, lypsykarjalle, emakoille, lihanaudoille, porsaille, siipikarjalle ja turkiseläimille. Kuivikeseos sitoo tehokkaasti ravinteita ja kaasuja sekä epämiellyttäviä hajuja. Kuivike estää myös haitallisten bakteerien leviämistä ja vähentää kärpäsiä. Kuivikkeen käyttö lisää eläintenhoitajan viihtyisyyttä ja parantaa eläimen hyvinvointia. Kuivike voidaan käytön jälkeen kompostoida ja käyttää maanparannukseen.

Pakkauskoko:
150L, 35 paalia/lava